thursday

18

May
2017

Hitma UltraPure B.V.

Find us at Booth 11.

In de (bio)farmaceutische industrie en andere ultrapure processen wordt steeds meer gebruik gemaakt van single use-producten. In de Benelux zijn wij dé specialist in single-use componenten voor deze processen. Met single-use technologie kunt u kosten besparen, risico's verminderen en tijd winnen. Wij denken graag met u mee over het inzetten van single-use technologie in uw proces.

Kwaliteit speelt hierbij een grote rol. Wij werken nauw samen met leveranciers om deze kwaliteit en beschikbaarheid te kunnen waarborgen. Daarnaast beschikken wij over een cleanroom en serviceruimte om single-use systemen naar uw specificaties te assembleren. Ook kunnen wij op maat gemaakte slangen voor uw proces leveren.
Wij leveren onder andere slangen en tubings, fittingen, connectoren en single-use systemen. Dit pakket is aangevuld met process-bagassemblies, filtercapsules, kunststof slangadaptors, slangenwelders en -sealers, sanitaire afdichtingen en single use druksensoren. Onze vakspecialisten adviseren u graag over de meest kwalitatieve en economische oplossing.

http://www.hitma-ultrapure.nl