thursday

18

May
2017

Lab Support

Find us at Booth 9.

Lab Support werd in 1985 opgericht als eerste divisie van On Assignment, Inc. (beursgenoteerd ASGN). Met een solide wereldwijde groep achter ons, meer dan drie decennia ervaring én de toewijding van onze Recruitment Consultants, kan u erop vertrouwen dat wij de juiste kandidaten recruteren.
Lab Support is gespecialiseerd in recrutering in en rond het laboratorium voor vaste en tijdelijke functies op A2, Bachelor, Master of PhD-niveau binnen de (petro)chemie, farmacie, voeding, biotechnologie, cosmetica. Lab Support creëerde het concept van recrutering door wetenschappers, voor wetenschappers. Al onze Recruitment Consultants hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie waarvoor ze recruteren.
Lab Support is dé specialist voor personeel in labo, QA en produktie van junior profielen en starters tot senior managers en PhD’s. Wij recruteren o.a. laboranten in QC en R&D, operators, administratief medewerkers labo, medewerkers voor Quality Assurance, Customer Support, Regulatory Affairs, Technisch-commercieel medewerkers, validatie-ingenieurs en labo managers.

http://www.labsupport.be/